Teambuilding schapendrijven

 

Teambuilding Schapendrijven/ wol vilten

 

In Biggekerke hebben wij een unieke locatie waar wij u een geheel verzorgde Teambuilding Schapendrijven kunnen aanbieden.

 

Op deze locatie hebben wij een sfeervolle schapenstal staan waar u droog en uit de wind kunt zitten. Vanuit de stal heeft u prachtig uitzicht op de weide en historische boerderijtjes. Op deze weide vindt de activiteit schapendrijven met teams plaats.

 

Schapendrijven is een leuke activiteit voor het hele team. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht! Schapendrijven staat garant voor een leuke middag met veel leermomenten en vooral veel plezier.

 

In de weide staat een parkoers met hindernissen opgesteld waar jullie als team een kudde schapen door heen moet leiden. De wijze waarop de schapen door het parkoers geleid worden geeft een afspiegeling van de wijze waarop jullie zowel als team, als individueel functioneren. Leiding geven, communicatie en samenwerking zijn voorwaarden om een kudde schapen over een parkoers te leiden. Maar het staat ook garant voor hilarische situaties.

 

Wij starten met een korte uitleg over ons bedrijf en u maakt kennis met een paar van onze bordercollies. Uitleg over de training van de jonge bordercollie tot aan de gevorderde praktijk- of wedstrijdhond. Vervolgens kunt u genieten van een indrukwekkende demonstratie door een van onze bordercollies. (Vanaf 10 personen)

 

Ook is het mogelijk om het schapendrijven te combineren met een cursus vilten. Dit kan individueel of in teamverband gedaan worden. Door verschillende kleuren wol neer te leggen en te vilten kan een prachtig schilderij 'geschilderd' worden. Rustgevend, creatief en, indien in groepsverband gedaan, ook nog een uitdaging op samenwerking/communicatief gebied. U gaat in elk geval naar huis met een prachtig werkstuk.

 

Na afloop kunt u gezellig napraten en eventueel nog genieten van een hapje en drankje. 

 

Duur van het schapendrijven is ongeveer 2-3 uur.

Indien gecombineerd met vilten is de duur ongeveer 4 uur. (Bij deze combi max 16 personen) Plezier is belangrijker dan tijd.

 

Er is ook de mogelijkheid om aansluitend te genieten van een pizzamaaltijd.

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar Annemarie 06-18405952